___35 lei_____
"Moartea poate fi transformata prin curajul de a o privi in fata, pentru ca ea nu exista; este vorba doar de o trecere... Omul este ca fluturele, ce iese din omida, dar noua ne este teama sa ne luam zborul. Pentru fluture e o zi de sarbatoare, dar pentru omul ignorant e o zi de doliu... Ce tristete sa nu-ti intelegi maretia!”

Ovidiu Victor Cosbuc “Pilotarea mortii”

Din introducere în PILOTAREA MORȚII:
[...
Intenția mea este aceea de a aprofunda fenomenul morții din toate punctele de vedere, de a fi pe cât posibil complet în esență și de a structura fenomenul pe părți, în așa fel încât să fie posibilă întelegerea practică a evenimentului, a consecințelor și, totodată, a transformării morții.
Trebuie notat faptul că "a transforma moartea" nu se referă doar la fenomenul de "trecere" în sine, ci și la acela de a bloca decăderea unității biologice și deci, instaurarea regimului morții. Într-un viitor poate nu prea îndepărtat, datorită întelegerii și aplicării tehnologiilor avansate, vor fi posibile transformarea materiei în energie și depășirea fazei actuale în care ne găsim, fază dominată de matricea de carbon, care e perisabilă.
Transformarea materiei în energie va fi posibilă, atunci când vom înțelege și vom trece de la sistemul biochimic la cel bioelectric și apoi, la cel bioplasmic.

"Pilotarea morții" va fi prezentată în trei volume:

Vol. I FENOMENOLOGIA MORȚII
Vol. II TEHNICI DE CONTROL
Vol.III ÎNFRÂNGEREA MORȚII ].