ECHIPA :

Irina Dragomir

A fi membră a echipei ce susţine acest proiect, cu rolul de a-i gestiona dezvoltarea, îmi reprezintă cel mai bine aspiraţiile şi pregatirea de până acum. Studiile de medicină, economie şi o varietate de alte specializări mi-au pregătit intr-un mod magic întâlnirea cu tot ceea ce înseamnă Academia Virtuţilor.

Mădălin Bratu

Viața este despre comunicare. Prezența de spirit și sinceritatea în comunicare sunt pentru mine esențe ale existenței.

 

Psiholog, fondator al Editurii Academia Virtuților și al centrului KRIYA – Centrul de studii, consultanță și terapii alternative. Pasionat de stiințe spirituale și parapsihologie, cu experiență și practică în această direcție, este autorul propiilor cursuri, exerciţii spirituale,  și antrenamente psihoenergetice.

Dana Nicoleta Enoiu

Despre mine pot spune că sunt veşnic îndrăgostită de viaţă, pasionată de frumos, cred cu tărie în oameni şi în capacitatea fiecăruia de a fi magnific.

 

Mă definesc profesional ca psiholog, terapeut în medicină complementară, studii în nutriţie în cadrul Şcolii de Ştiinţe Naturale din Londra (membră a Colegiului International de Medicină Holistică), studii în economie şi în relaţii cu publicul . Cred în frumuseţea vieţii, cred că o merităm cu toţii , cred că dacă ne putem imagina un viitor , îl putem crea , şi în acel moment şi alţii vor trăi in el , aceasta este esenţa succesului.

Victor Ovidiu Coşbuc


Mă consider un explorator. Din istoricul meu aş aminti cateva perioade astfel:
1994-1998 Diplomația Vaticanului, responsabil de ecumenism, relații interne, cu Valdesii. Relații externe cu Tibetanii.Viceparoh în Civitavecchia, Parohia S.Trinità.Viceparoh cu funcție de decan al Catedralei din Civitavecchia. Am participat în mod activ la lucrările Congresului Internațional: “PRIMA PACE DEL MONDO” (23-26 iulie 1998). Am semnat documentul UR-MAYAPAN, parte integrantă din CARTA PAMÂNTULUI, aprobată de UNESCO în 2000 la Paris. În 1994 iunie Roma- Italia, Pontificio Istituto Orientale, LICENȚA “Magna cum laude”.1994-1998. Studii – Cercetare – Cursuri de doctorat- Limba si cultura Akkadiană.1998 – august, Trento – Italia , Istituto di ricerca Zuccari.- MASTER Profesionale în Piramidologia. 1995 -1998 CURSURI DOCTORAT: PIO.Cercetare avansată în studiul morții clinice (NDE). 2009-2014 Conferințe naționale în România în ambient universitar. 2014 – 2016 Cursuri Doctorat, PIO, secția Istorie. În 23 noiembrie 2016 am obţinut “Summa cum laude” la teza de doctorat cu tema “Poetul George Cosbuc (1918)- Renaşterea Naţiunii Române. Fondator al Institutului de Stiinţe Orientale şi Antropologie Aplicată.

Prof. dr. Ovidiu Victor Coşbuc