PILOTAREA MORŢII __35__lei

Price: 7,00 EUR
Acest prim volum abordează fenomenologia morţii, subiect pe cât de complex pe atât de simplu exprimat de geniul autorului care scrie din exprienţa sa ca om şi cercetător neobosit al fenomenelor de graniţă între viaţă şi moarte. "Moartea poate fi transformată prin curajul de a o privi în faţă, pentru că ea nu există; este vorba doar de o trecere... Omul este ca fluturele, ce iese din omidă, dar nouă ne este teamă să ne luăm zborul. Pentru fluture e o zi de sărbătoare, dar pentru omul ignorant e o zi de doliu... Ce tristeţe să nu-ţi înţelegi măreţia!”

AUTOBIOGRAFIA UNUI EXPLORATOR DE FRONTIERĂ_40 lei_

Price: 8,00 EUR
Evenimente excepţionale, misterioase, la limita cunoaşterii şi experienţelor obişnuite. Autorul ne atrage într-o călătorie fascinantă, unică, prin naştere, renaştere, devenire şi proiecţie. Recunoscut de personalităţi contemporane remarcabile şi uneori de nerecunoscut în procesul devenirii sale, "Autobiografia unui explorator de frontieră" ne oferă ocazia de a întelege una dintre cele mai complexe entitaţi ale secolului nostru.

SCHIMBAREA PARADIGMEI ____30 lei____

Price: 6,00 EUR
"Este vorba despre repetarea unor momente de criză în gândirea umană ce necesită un salt de calitate. Starea de criză existenţială a umanităţii se verifică în momente istorice pe care le voi numi schimbări epocale. La fiecare din această schimbare se modifică parametrii percepţiei. Acest fapt s-a întâmplat în preistorie la graniţa dintre Paleolitic şi Neolitic acum circa 10.000 de ani, în Antichitate între sec. VI şi IV î.e.n, în perioada prăbuşirii Imperiului Roman în secolul V d.Ch. O altă schimbare epocală a avut loc în sec. XVIII-XIX în Europa cu ocazia revoluţiilor engleză şi franceză şi prin descoperirea motorului cu abur. Un alt moment al schimbării epocale este reprezentat prin cercetările lui Einstein, Tesla şi Marconi ce au dus la configurarea legilor legate de relativitatea generală şi de aplicabilitatea transferului de informaţie ce a generat procesul de dezvoltare a câmpului telematic. Din aceste cercetări a apărut transmiterea informaţiei prin radio şi televiziune generând ulterior reţelele convergente aplicate prin Internetul actual. Acum la începutul sec. XXI ne găsim în faţa unui nou salt epocal. Acesta este determinant pentru viitorul omenirii întrucât la toate nivelurile gândirii şi activităţii civilizaţiei umane avem nevoie de un salt de calitate pe care îl voi numi Schimbarea paradigmei. În timp ce numeroşi filozofi şi oameni de ştiinţă propun variante al acestui salt pe multiple paliere, asistăm la schimbarea practică a parametrilor şi a modului de organizare a structurilor societăţii umane. Această schimbare pe care o percepem zi de zi şi care are loc în progresie exponențial-geometrică o voi numi Paradigma schimbării. Lucrarea de faţă este mai degrabă una filozofică decât ştiinţifică, și stimulează în gândirea contemporană un mod mai profund în a înţelege cauzele schimbărilor în societatea contemporană. Schimbarea paradigmei va fi propusă într-o serie de lucrări ce vor trece progresiv de la filozofie la ştiinţă. Această primă lucrare are ca titlu Paradigma schimbării pentru a face legătura între idei şi întrebări filozofice şi evenimente concrete pe care întreaga umanitate le poate observa zi de zi. Pentru a facilita lectura acestei cărţi am aşezat notele explicative la sfârşitul textului şi am dat indicaţii doar generice. Am dedicat această lucrare în special tinerilor de azi în speranţa că ei vor înţelege cât de importantă este căutarea cauzelor schimbării şi în acelaşi timp promovarea cercetării ce pleacă din propriul adevăr, din centrul propriei fiinţe. Am încredere că cititorul, la sfârşitul acestei lucrări poate să ia o hotărâre curajoasă, aşa cum am scris pe ultima pagină a textului: ”Sper din tot sufletul ca în viitorul apropiat să fim capabili cu toţii să schimbăm paradigma, dar ceea ce este important e că schimbarea începe azi, aici, acum!!!” Ph.D. Ovidiu Victor Coșbuc Târgu-Mureş, România 10.10.2017

ACŢIONÂND MAGIC ___30 lei___

Price: 6,00 EUR
BESTSELLER Vândut în peste 250.000 de exemplare. Acţionând magic - un curs pentru manifestarea unei vieţi excepţionale - vol. 2 „Acţionând Magic" este a doua parte dintr-un curs complex, ce te va ajuta să devii creatorul unei vieţi excepţionale. În aceste două cărţi, vă prezint paşii ce m-au ajutat pe mine să trec de la o viaţă In sărăcie către o viaţă plină de prosperitate, bucurie si împlinire. Intenţia mea este să fiu ghidul vostru într-o călătorie plină de magie şi aventură. Prima parte a acestui curs „Devenind Magic", reuşeşte să pună bazele pentru a vă ajuta să deveniţi persoane magice, în timp ce a doua carte „Acţionând Magic", vă oferă tehnici concrete şi instrucţiuni pentru a reuşi să aduceţi lucruri minunate în viaţa voastră. Planul este să construim pas cu pas, pentru a o înţelege cât mai bine şi să producem o trecere firească spre tehnicile complexe. Aceste cărţi vă vor permite să deveniţi adevăraţi creatori ai propriei vieţi, producând trezirea şi conştientizarea voastră. Veţi înţelege funcţionarea legii atracţiei, crearea realităţii, ordinea cosmică, sau oricum doriţi să o numiţi. Eu prefer să îi spun pur şi simplu Magie.

DEVENIND MAGIC ___30 lei____

Price: 6,00 EUR
BESTSELLER Vândut în peste 250.000 de exemplare. Devenind magic - un curs pentru manifestarea unei vieţi excepţionale - vol. 1 „Devenind Magic" reprezintă prima parte dintr-un curs complex, care te va ajuta să îţi creezi o viaţă excepţională, în acest curs îţi prezint toate etapele pe care eu le-am parcurs, pentru a trece de la o existenţă aflată la limita sărăciei şi lipsită de sens, la viaţa de care mă bucur în prezent: o viaţă plină de prosperitate, bucurie şi împlinire. Prima parte a acestui Curs îţi arată paşii de bază pe care trebuie să îi urmezi pentru a deveni o persoană Magică. Planul meu este să îţi fiu ghid şi să te ajut, treptat, pas după pas, să dobândeşti abilităţi şi tehnici concrete care îţi vor permite să laşi trecutul în urmă şi să obţii o existenţă extraordinară. Numai după ce baza a fost construită, poţi să avansezi la partea a doua a acestui Curs, „Acţionând Magic". Scopul acestui prim volum este acela de a te ajuta să devii creatorul propriei tale vieţi şi de a-ţi arăta cum funcţionează de fapt Legea Atracţiei, Ordinea Cosmică sau oricum alegi să numeşti acest proces universal valabil. Eu prefer să o numesc pur şi simplu Magie.